dobrodošli

kako sem prišla "na psa" in tam ostala oz. "a je to meni hobi"

petek, 2. avgust 2013

Počitnice ...

... so končno tu!

Danes je bil zadnji delovni dan in naslednjih 17 dni bo prijetno, poletno in počitniško obarvanih!

Datum zadnje objave je MAJ, ajojoj kam ta čas beži?!
Enostavno ni bilo časa za tale blog. No sedaj pa je le nekaj minut časa preden z Minny odbrziva naprej ... v vroč, poletni večer!

V juniju smo bili v KD Ljubljana ZELO aktivni. Organizirali smo BBH, IPO izpite, agility tekmo, RO tekmo. Res smo ENKRATNA ekipa, s katero je mogoče vse in še več!!!




Po dolgih dveh letih "postopka" sem junija letos končno postala sodnica pripravnica za Rally Obedience in sem v juniju dvakrat stažirala, na naši in tekmi v organizaciji KD Krim




Nečakinja od Minny, ne več mala Nawal je, v začetku junija, s Tadejo opravila svoj prvi pravi izpit - A izpit. Bravo punce!




Tretji vikend v juniju sem bila v Belgiji, kjer sem kot IRO sodnica sodila na IRO izpitih. To je žal tudi edino moje letošnje sojenje v okviru IRO organizacije.

Ker letošnje poletje res ne skopari z vročino in soncem so se v KD Ljubljana odločili, da psom olajšamo dolgo vroče poletje in smo nabavili ... BAZEN. Izkazal se je več kot odlično!!!



Konec junija sva smo se punce: Tadeja, Nawal, Minny in jst odpravile h kolegom v Tritol. S Sandro, Moniko, Harry in Bernijem smo naredili super vikend trening. 
























V juliju je imela Minny skupaj s Kalo in Saro kondicijske priprave za izpit oz kvalifikacije za IRO SP.







A žal se na izpitih v Celovcu ni izšlo po načrtih. Se bova pripravljali naprej. Naslednje leto je namreč IRO SP v Sloveniji, v Novi Gorici. Kopiram iz IRO INFO 06/2013:
"IRO World Championship 2014
The host of the 20th IRO World Championship for rescue dogs in 2014 will be the Slovenian organisation Drustvo Za Resevalne Pse Burja (DRPB)."

V juliju smo se Nawal in Minny pa midve s Tadejo odpravile na Tirolsko, kjer smo skupaj z prijatelji iz Italije in Avstrije naredili en super vikend trening iskanja pogrešanih.




















Treningi so bili zeeeeloooo naporni :-)



Prejšnji teden pa so Sara, Kala in Minny raziskovale PST do Koseškega bajerja in Sara je naredila ODLIČNE fotke
















No zdej pa greva ... na naše Brdo!

Jutri pa spet v Tritol. Tokrat v malo drugačni zasedbi: Sara, Kala, Minny in moja malenkost!
Se vidimo!





Ni komentarjev:

Objavite komentar